Onze beheerpaneel
DirectAdmin Al onze pakketten hebben de beheeromgeving Directadmin, een zeer gebruiksvriendelijk controlepaneel.
Binnen Directadmin bevinden zich honderden functies die je met enkele klikken op de knop volledig naar wens kunt instellen, zo kun je zeer eenvoudig meerdere e-mailadressen aanmaken, stel je een afwezigheidsbericht makkelijk in en maak je simpel nieuwe website, webwinkel of blog aan via Installatron.

E-Mails

Maak zelf onbeperkt mails aan, auto-responders, forwarders, enz.
Ook zelf uw spam filter (SpamAssassin) instellen.

Installatron

Tientallen applicaties met enkele klikken installeren!
Bijvoorbeeld Blogs, websites, forums, webwinkels enz.

Statistieken

Bekijk je laatste bezoekers, web statistieken, bekijk error logboek, bekijk je data verbruik, en nog veel meer.


Gewoon even inloggen


doe je zo:

Om naar uw eigen beheer omgeving te gaan gaat u naar www.uweigendomeinnaam.nl:2222 (vervang 'uweigendomeinnaam.nl' door je eigen domeinnaam) en hier vult u de gegevens in die u van ons heeft ontvangen.

  • Username: uw gebruikersnaam
  • Password: uw wachtwoord


InstallatronIn een paar muisklikken Joomla of WordPress installeren. Zonder dat je ook maar één bestand hoeft te uploaden via FTP en zonder dat je een database moet aanmaken. En als er een veiligheidsupdate uitkomt, wordt deze automatisch geïnstalleerd.

WordPress of Joomla handmatig installeren
Veel mensen vinden het lastig om Joomla of WordPress te installeren en eerlijk gezegd is het ook niet heel eenvoudig te doen voor een leek.
Je moet eerst het CMS downloaden en uitpakken op je computer en dan de mappen en bestanden via FTP uploaden naar de juiste map in je hostingpakket. Ook moet je in het hosting controle panel handmatig een database aanmaken. Pas daarna kun je de installatie starten.
Dat moet makkelijker kunnen. En dat kan met Installatron.